Tradicija

Zgodba Danilo gostilne je zgodba gostilne z dolgoletno tradicijo, ki jo danes več kot uspešno nadaljujeta sestra in brat, Nina in Gašper Čarman, tretja generacija družine. Nina in Gašper sta gostilna prevzela leta 2016 in jo prenovila v modernejšem slogu, a hkrati ohranila dušo stare gostilne. Novi Danilo ohranja tradicijo domače kuhinje osnovane na lokalnih sestavinah, a hkrati obljublja ustvarjalnost in nove okuse.

Zgodba tradicije

Babi Mimi in dedek Danilo Kosmačin sta leta 1961 kupila staro gostilno Pr’Tilh v Retečah pri Škofji Loki, ki je delovala že od leta 1870. Gostilno sta preimenovala “Pri Danilu” in pričela povsem novo zgodbo podkrepljeno z lokalno kulinariko.

Kasneje sta gostilno prevzela hči Vesna z možem Dušanom in jo s svojim delom in pristopom spremenila v eno najboljših slovenskih restavracij.

Zgodba tradicije
Danilo

Darilni boni

Svoje najdražje ali svoje poslovne partnerje presenetite z nepozabnim kulinaričnim doživetjem.
Podarite jim enega od že pripravljenih menijev z vinsko sprmeljavo ali brez nje.
Lahko pa nam zaupate vaše želje in vam pripravimo darilo po meri.

Poglejte več

Rezervacija mize

Za vas pripravimo edinstvene kulinarične jedi in vas presenetimo s pestrim vinskim
izborom. Vabimo vas k rezervaciji.

Bodite vedno
obveščeni o novostih!

Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.

Rezervacija
Sofinanciranje