Jedilnik Danila temelji na lokalnih sestavinah in tradicionalnih receptih. Loška mešta, Loška smojka in Loška medla so tradicionalne jedi, pripravljene s pridihom modernizma. Znane recepte naših babic je kuharska mojstrica Vesna Čarman mojstrsko preoblikovala in nadgradila s svojo vizijo. Danes je naša kuhinja močno povezana z okoljem ter lokalnimi sezonskimi sestavinami.
Doživite našo filozofijo skozi različne degustacijske menije. Degustacijski meniji odsevajo tradicionalno lokalno kulinariko na osnovi domačih sestavin, vsak krožnik pa izraža ustvarjalnost in predstavlja nove okuse.
Svoje najdražje ali svoje poslovne partnerje presenetite z nepozabnim kulinaričnim doživetjem.
Podarite jim enega od že pripravljenih menijev z vinsko sprmeljavo ali brez nje.
Lahko pa nam zaupate vaše želje in vam pripravimo darilo po meri.
Za vas pripravimo edinstvene kulinarične jedi in vas presenetimo s pestrim vinskim
izborom. Vabimo vas k rezervaciji.
Naročite se na naše kulinarične novice in ničesar ne zamudite.